Velika tajna Pona – Potraga + Dnevnik čitanja na dar

3. nastavak serijala Velika tajna Pona

Staro je društvo naučilo živjeti u neizvjesnosti. Prihvatili su rizik izabranog puta, preuzeli svoje uloge i odlučili priču privesti kraju, ali nisu mogli slutiti koliko ih priča nadilazi. Neki novi ljudi otkrit će im staze kojima se dotad nisu usudili kročiti. Stiglo je vrijeme da daju sve od sebe, da pronađu još malo snage i spase što se može spasiti.

Više

25,00

Podijeli

Umorni od pokušaja da otkriju sve tajne u sebi ipak pronalaze snagu za nastavak jer nagrada je velika; spas njihovih prijatelja koji su se rasuli po svjetovima o kojima malo toga znaju. Tko će imati dovoljno hrabrosti za nove pustolovine? Tko će se odvažiti na nove uspone? Tko će preuzeti odgovornost za velike poduhvate kako se sve što su dosad izgradili ne bi raspalo i sunovratilo u bezdan? Staze su sve uže, svjetovi sve veći, vrijeme nemilosrdno istječe, a smrt puše za vratom. U vrtlogu borbe razuma i ludila, stranputica i planinskih vrhunaca neki dokazuju kako junaci i dalje postoje.

Što su bookblogeri i recenzenti rekli o romanu Velika tajna Pona, Potraga?

Velika Tajna Pona: Potraga je treći dio serijala i meni osobno najbolji. Volim čitati fantastiku. Ima nešto u tim čarobnim svjetovima koji se stvaraju u glavama pisaca i prenose preko stranica u nas. A Tina Primorac to radi odlično.
U početku sam imala mali problem sa popriličnim brojem likova međutim jednom kada me je priča uvukla letila sam kroz knjigu i događaje. Likovi i radnja su doista detaljno razrađeni čime postaju stvarni.
Osobno sam Potragu doživjela kao prikaz našeg stvarnog svijeta, života, društva u kojem se zapravo suočavamo sa istom potragom. Potragom za slobodom.
Čitajući sam cijelo vrijeme razmišljala kako nekim ljudima život i sustav doista ne uspijevaju ugušiti i uništiti maštu i hvala im na tome.

BOOK DRAGON 13

„SA VESELJEM SAM IŠČEKIVALA OVAJ ROMAN, TREĆI NASTAVAK SERIJALA VELIKA TAJNA PONA, I NARAVNO, ODUŠEVIO ME.
U OVOM ROMANU UPOZNAJEMO NEKE NOVE SVJETOVE I LJUDE, TE SE UPOZNAJEMO SA NJIHOVIM NAČINOM ŽIVOTA.
RADNJA JE BRZA I ZANIMLJIVA, STALNO SE NEŠTO NOVO DOGAĐA I SAZNAJU SE NEKE NOVE TAJNE, TAKO DA ROMAN DRŽI PAŽNJU I DOSTA BRZO SE ČITA.

Najzanimljivije mi je bilo upoznavati te nove, čarobne svjetove za koje prvi puta saznajemo u ovom romanu. Opisi su toliko živi da sam se bez problema mogla zamisliti tamo i u potpunosti sam se izgubila u njima.

Tina me kao i obično oduševila. Divim se njezinom stilu pisanja, kao i njezinoj mašti.
Ako ste već čitali Tinine romane, ni najmanje ne sumnjam da ćete nabaviti i ovaj.
A ako još niste čitali ovaj serijal, stvarno ne znam što čekate 🙂 Vjerujte mi, biti ćete oduševljeni.“

P.S. I LOVE BOOKS

Broj stranica

Format

Uvez

Godina izdanja

Žanr

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Velika tajna Pona – Potraga + Dnevnik čitanja na dar”

Možda će vam se također svidjeti…

Priručnik za mud(r)ost

Ovo nije običan roman. I ne, ovakav nigdje drugdje nećeš naći.

Ovo je roman za buđenje života.

Više
17,10
Večeras u book caffeu

Bezvoljna djevojka, neopterećeni mladić i nekoliko slučajnih susreta… Tako počinje Večeras u book caffeu, priča o beskrajnim razgovorima na drugom katu kvartovskog kafića koji su otišli na put koji nitko nije mogao predvidjeti.

Više
10,50