Velika tajna Pona – Prilika + Dnevnik čitanja na dar

2. nastavak serijala Velika tajna Pona

Gdje je čovjek zbog kojeg su uništili sve što su poznavali? Gdje se kriju odgovori po koje su došli bježeći od bijesnih čuvara poretka? Sve je nestalo, a bilo je tako stvarno. Bilo je tu, na dlanu, no priča je brzo otkrila kako još uvijek nije pročitana i u tren su izgubili bitku koja je već bila dobivena.

Više

22,50

Podijeli

Neva je zatočena u podzemlju, ostalima se gubi trag, a pobjeda ostaje bez okusa slatkoće. Postaje gorka, postaje naporna i treba je ponovno zadobiti. Treba učiti kako biti pobjednik, treba otkriti tko igra za čiju stranu, treba upoznati svaki pedalj zemlje koja na svakom koraku postavlja zamke. Stvari su možda izmakle kontroli, ali hrabro srce ne može stati. Neki uspijevaju ići do kraja. Tražiti mir u okovima, svjetlo u tami, razum u bunilu, podnijeti oči pune prijezira, stajati na vjetrometini osude i šutjeti kako bi neprijatelj na kraju bio pobijeđen… To je novi izazov, to je prilika koju junaci priče ne smiju propustiti.

Što su bookblogeri i recenzenti rekli o romanu Velika tajna Pona, Prilika?

„BAŠ KAO SPOZNAJA, I PRILIKA OBILUJE BOGATIM I BURNIM DIJALOZIMA KOJI ČINE GLAVNI DIO PRIČE I KROZ KOJE SAZNAJEMO PRESUDNE INFORMACIJE. BAŠ KAO U SPOZNAJI, I U PRILICI ĆEMO SVJEDOČITI NEVINOM OSOBNOM RASTU I RAZVOJU, NO OVAJ PUTA ĆE JOJ SE JOŠ NEKI LIKOVI PRIDRUŽITI NA PUTU SAMOOTKRIVENJA. BAŠ KAO SPOZNAJA I PRILIKA ME UVUKLA U SEBE I POTPUNO OBUZELA SVOJOM DINAMIKOM, VJEŠTINOM PRIPOVIJEDANJA, BOGATSTVOM I KOMPLEKSNOŠĆU LIKOVA I NEZAOBILAZNOM RADNJOM, TEMOM, KOJA ĆE (BAŠ KAO I SPOZNAJA) NA ZADNJIM STRANICAMA OSTAVITI NEUTAŽENU GLAD ZA DALJNJIM RAZVOJEM PRIČE. ZATO MI NE PREOSTAJE NIŠTA DRUGO NEGO STRPLJIVO ČEKATI DAN KADA ĆE POTRAGA UGLEDATI SVJETLO DANA DA OTKRIJEM ŠTO JUNAKE OVOG SERIJALA ČEKA NA NJIHOVOM DALJNJEM PUTU.

Apsolutno sve pohvale autorici za održavanje uzbuđenja i napetosti i u nastavku jer dobro znamo da je rijetko koji serijal preživio neizbježno razvodnjavanje nastavaka nakon onog s kojim je sve počelo. Prilika predstavlja suštu suprotnost toj teoriji jer je daleko dinamičnija, puno više otkriva i nudi puno više akcije nego njezina prethodnica koja nas je uvela u ovu prekrasnu priču. Od mene sve pohvale i preporuke za ovaj serijal koji s punim pravom može stati uz bok nekima od najljepših djela svjetske fantasy književnosti.“

SOVIN KUTAK

„KAO I PRVI DIO,I OVAJ DRUGI NASTAVAK TRILOGIJE MI SE JAKO SVIDIO. RADNJA,LIKOVI,OPISI..SVE JE ODLIČNO NAPISANO. CIJELA RADNJA JE JAKO ZANIMLJIVA I NAPETA,TE UPOZNAJEMO PUNO NOVIH LIKOVA KOJI SU JAKO VAŽNI ZA CJELOKUPNU PRIČU. TAMAN KADA MISLIŠ DA SI NEŠTO NAPOKON SAZNAO I SHVATIO,KASNIJE SHVATIŠ DA TO NIJE UOPĆE TAKO.
SVATKO IGRA NEKU SVOJU ULOGU, SVATKO ŽELI NEŠTO OSTVARITI I IMAJU RAZLIČITE RAZLOGE ZA SVE ŠTO RADE.

Ni u jednom trenutku mi roman nije bio dosadan, stalno se nešto događalo, otkrivale su se tajne i kada uđeš u taj čarobni svijet, teško je izaći i vratiti se u stvarnost. Imate moje preporuke.”

“Ne čini čovjeka velikim njegovo poslanje,nego
osoba koja u njega vjeruje.”
“Možeš dokazati da se isplati živjeti drugačije.
Možeš omogućiti budućnosti da živi od tvoje
prošlosti.Nekome možeš pokazati ispravan put.
Odvaži se na nešto veliko i očekuj kako će jednog
dana,zbog tvoje odluke svijet biti bolje mjesto.”

P.S. I LOVE BOOKS

Format

Broj stranica

Uvez

Godina izdanja

Žanr

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Velika tajna Pona – Prilika + Dnevnik čitanja na dar”

Možda će vam se također svidjeti…

Večeras u book caffeu

Bezvoljna djevojka, neopterećeni mladić i nekoliko slučajnih susreta… Tako počinje Večeras u book caffeu, priča o beskrajnim razgovorima na drugom katu kvartovskog kafića koji su otišli na put koji nitko nije mogao predvidjeti.

Više
10,50
Priručnik za mud(r)ost

Ovo nije običan roman. I ne, ovakav nigdje drugdje nećeš naći.

Ovo je roman za buđenje života.

Više
17,10