Radionice RADIONICE Koje će prodrmati tvoj pogled na
komunikaciju!
Pogodi u bit POGODI
U BIT
Edukacija na zabavan način!

Da bismo nešto implementirali u svakodnevicu i podignuli kvalitetu života ponekad nam je potrebna mala grupa s kojom ćemo prolaziti kroz zanimljive i učinkovite alate, diskutirati o njihovoj primjeni i dobiveno znanje provlačiti kroz vlastite primjere.

 

U svojim radionicama se trudim pogoditi u bit bez okolišanja i nepotrebnih duljenja. Želim vam pružiti provjerene smjernice izgrađene na mom iskustvu učenja, rada s ljudima i uviđanju potrebe da se konstantno razvijamo i rastemo kako bismo što bolje odgovarali na zahtjeve koje osobne i poslovne situacije stavljaju pred nas.

KOMUNIKACIJA

PROMJENA POČINJE S Tobom

01

ODABERI

Pročešljaj ponudu i odaberi radionicu koja najviše odgovara tvojim trenutačnim potrebama!

02

UPIŠI

Prijavi se i prihvati izazov upoznavanja komunikacije iz novog kuta, na nov i zabavan način!

03

DOĐI

Pogodi u bit i sa sobom ponesi znanje koje će promijeniti i unaprijediti tvoju svakodnevnu komunikaciju!

ŠTO ĆEŠ DOBITI NA RADIONICAMA

11
Znanje

Koje ćeš moći koristiti u svakodnevnim situacijama. Pomoći će ti da se bolje upoznaš i shvatiš koje komunikacijske obrasce želiš mijenjati kako bi unaprijedio svoje odnose.

22
Alati

Uporabom naučenih alata lako ćeš doskočiti izazovima i riješiti probleme. Njihovim implementiranjem vrlo ćeš brzo uočiti promjene i u sebi i u svojoj okolini.

33
Iskustvo

Rad, primjeri i primjena pomoći će ti da lakše svladaš i usvojiš naučeno. Ono što ćeš iskusiti na radionicama bit će baza i odskočna daska za pozitivne životne zaokrete.

pogodi u bit!

Jer nemamo vremena za okolišanje. Potrebni su nam alati koji će nam pomoći na našem putu prema stvaranju kvalitetnog života.

Zato smišljam programe koji će biti od pomoći u tom važnom procesu. Programe koji će pogoditi u bit i ohrabriti vas bilo da ste na početku puta, na njegovoj prekretnici bilo da vam samo treba predah i poticaj prije nego što nastavite dalje.

Ako su se prilike sakrile, vrijeme je da ih otkrijemo. Ako ne postoje, odvažit ćemo se stvoriti ih, a komunikacija nam je u tome najbolji saveznik!

radionice
što, gdje i kada?

Ovdje ćeš pročitati novosti i informacije o radionicama, a na sve se radionice možeš prijaviti bez obzira vidiš li otvoren službeni termin. Vidimo se! 🙂

16.12.
SAPUNIČASTA RADIONICA
ONLINE

Što radimo? Moja vrijednost, prirodnost, kritika! Ozbiljne teme na zabavan način 🙂 16.12., od 18 do 20 h – 200 kn! Družimo se online!

  *Molimo ispunite točno sva polja

  ŠTO STE REKLI O RADIONICAMA

  Imaš pitanje ili trebaš još informacija?

   *Molimo ispunite točno sva polja
   Pošalji mail!

   info@paresia.hr

   Slobodno nazovi! Pitaj što te zanima!

   + 385 95 850 7354