VELIKI PAKET + DNEVNIK ČITANJA NA DAR

Veeeliki paket: 3 romana iz serijala Velika tajna Pona (Spoznaja, Prilika, Potraga) po sniženoj cijeni + dnevnik čitanja na dar. 😊

Više

79,00 59,00Besplatna dostava!

Podijeli

Nije samo Alisa bila u zemlji čudesa, u nju su stupili svi oni koji su bili voljni doći u doticaj sa sobom, pobliže promotriti slike koje u njima žive i pozabaviti se bogatim, nutarnjim svijetom koji svi mi posjedujemo.

A pronaći taj svijet iskustvo je koje oplemenjuje i mijenja naše živote, koje nas upoznaje s našim osobitostima, otkriva nam naša skrivena blaga i čini nas svježima i jakima za životne bitke. Ploviti svijetom slika i asocijacija iz nas izvlači kreativnost, uspavanu maštu i mnoštvo skrivenih ideja.

Velika tajna Pona serijal je koji obiluje životom i slikama koje nam dopuštaju da uljuljkani u fantastične svjetove, na lijep, bajkovit i posve neprimjetan način pronađemo put do sebe, do svog srca, do svojih odnosa i želja, do svojih spoznaja, otkrića i bljeskova. Uranjajući u likove, boje, hladnoće i vreline Velike tajne Pona, svoju dušu mažemo ljekovitim kremama i ulazimo u tunele koji vode do odaja u kojima čuvamo ono najvrijednije – svoju nutrinu.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VELIKI PAKET + DNEVNIK ČITANJA NA DAR”