Kakvim se očima promatram?

Tko sam to ja? Kako se prema sebi odnosim? Tretiram li se s poštovanjem, promatram li se s poštovanjem, odaje li moje držanje da sam osoba koja sebi upućuje dobar pogled ili se često skrivam iza nečega što nađem po putu, ili promišljam o rečenici koja je izašla iz mojih usta i rastavljam je dok u njoj ne nađem gramatičku pogrešku pa se malo posramim, pa se postidim pa shvatim da se iz nekog razloga baš previše i ne volim.

Tko sam to ja? Kako se prema sebi odnosim? Jesam li netko koga pitam za mišljenje ili moje osjećaje, izbore, korake određuju drugi?

Tko sam to ja i kako se osjećam u svojoj koži? Je li mi tijesno ili se s lakoćom protežem, je li mi mučno ili su mi dani prepuni sunca. Kako je to biti ja? Kako je meni biti ja? Razmišljam li ikada o tome ili moje misli gledaju neke druge ljude kojima život ide kao od šale, kojima je dano da skakuću i beru cvijeće dok ja promišljam da je svaki korak strepnja, da je odgovornost teška, da sam nečime omeđen, svezan čovjek.

Tko sam to ja? Kako se prema sebi odnosim? Jesam li netko koga pitam za mišljenje ili moje osjećaje, izbore, korake određuju drugi?

A što me to veže? I veže li me slabo ili jako? Potegne li me nazad kad god pojurim naprijed ili letim visoko, ali svejedno osjećam da preko nekih granica ne mogu i ne smijem? I tko je postavio te moje granice?

Pjesnički je ovo prikaz naših strahova, naših sumnji, našeg nepovjerenja u sebe same. I tema je to radionice IZGRADNJA ZDRAVOG SAMOPOUZDANJA I HRABROSTI ZA DJELOVANJE. Radionice koja se temelji na interaktivnoj razvojnoj biblioterapiji.

A što to znači? To znači da ćemo sjesti u krug, da će nam biti ugodno, da ćemo uzeti jedan zanimljivi tekst, a onda kreće čarolija…

Interaktivna razvojna biblioterapija spušta nas u sfere koje razumom ne dotičemo, iznjedrava odgovore iako nismo bili sigurni koja pitanja se vrzmaju po našoj glavi, ona nas mijenja bez da nas prvo opterećuje, ona na usne stavlja izdah olakšanja iako mu se nismo nadali, ona pronalazi put tamo gdje ga mi ne vidimo, ona može milom ono što mi ni silom nismo uspjeli. Ona je blago koje u nama čuči, jedan sastanak u četiri oka gdje sebi omogućujemo biti i vidjeti stvari koje su bile tu, u nama, ali ih nismo znali primijetiti.

Interaktivna razvojna biblioterapija spušta nas u sfere koje razumom ne dotičemo, iznjedrava odgovore iako nismo bili sigurni koja pitanja se vrzmaju po našoj glavi…

Ova je radionica posvećena pogledu u sebe. Koliko nam šteti nemati povjerenja u sebe i kako sebi uistinu vjerovati? Radionica je to koja će proširiti naše obzore i suptilno nam javiti da je život tako lijep kad volim, cijenim, poštujem i imam povjerenja u samoga sebe.

Zajedno ćemo graditi zdravo samopouzdanje i hrabrost za djelovanje.

Sve što ti je potrebno, bit će osigurano na susretu, a kao bonus ćeš dobiti i lijepu bilježnicu s inspirativnim citatom na naslovnici.

😊 kada: 8. 5. od 18 do 20

😍 ulica Jakova Gotovca 14 (kod Petrove bolnice), Zagreb

👉 cijena: 33 eura

Prijavi se na newsletter!

Vidi još