POP UP RADIONICA: Pobijedi strah od izražavanja!

Kakve veze imaju emocionalna nezrelost naših roditelja i naš strah od javnog nastupa? Što će nam o javnom nastupu reći igra vožnje automobila? I kako izgleda dan u kojem nam je ugodno da drugi na nama i našem radu primijete i pogreške?

O svemu ovom i mnogo drugih tema govorit ćemo na četverosatnoj radionici o javnom nastupu – POP UP RADIONICA: POBIJEDI STRAH OD IZRAŽAVANJA.

Ako vam nije uvijek ugodno u vašoj koži, ako vas opere socijalna anksioznost, ako imate negativnu tremu pred javni nastup, velik strah od osjećaja da ste izloženi pred drugima, dođite! Ući ćemo u samu bit stvari i ponudit ću vam rješenja koja su efektno djelovala na moj život i moj javni nastup.

U javnom nastupu i radu sam prošla sve što čovjeka može zadesiti, ali moja ekstrovertirana narav se nije mogla pomiriti sa strahom i uzmicanjem pred ljudima i izazovima. Zato sam godinama tražila rješenja koja su me vratila poslu koji volim i sceni koja je u mom poslu neizbježna.

 

Ako te strah od javnog nastupa sprečava u djelovanju, ako ometa tvoje planove za rast i razvoj, ako ti onemogućuje ostvarivanje ciljeva koji ti leže na srcu, ako uzrokuje da se pretjerano sramiš, pogubiš, overthinkaš, da ne prezentiraš sebe i svoj rad, živiš i voliš kako želiš, provodiš vrijeme s prijateljima i obitelji onako kako sanjaš, izražavaš se kako ti je prirodno, pobrineš se za sebe, postavljaš granice, asertivno se izražavaš… prijavi se!

⚡Pop up projekt je projekt u kojem će tu i tamo iskočiti genijalne radionice iz područja koja su nam svima važna za dobar i kvalitetan život.

👉 Ako imaš strah od javnog nastupa bilo koje vrste onda znaš da te mnoge edukacije i ponude s tog polja pomalo razočaraju jer svaki put shvatiš da je i nakon nekih naučenih tehnika strah i dalje snažan. Ili se još uvijek ne usuđuješ ni poći na kakvu edukaciju, ali već polako shvaćaš da ti taj strah od izražavanja stvara smetnje na poslovnom, ali i privatnom planu.

🙊 Nije ti ugodno prezentirati svoje ideje, izlagati, baviti se zanimanjima koja zahtijevaju izlazak na scenu ili pred kameru, nisi na ti s izricanjem vlastitog mišljenja, često se plašiš da ćeš se izlaganjem osramotiti, na sebe navući kritiku ili da će se dogoditi neki drugi strašan scenarij? Imaš strah biti čovjek pred drugima, biti ti, biti od krvi i mesa, biti otvoren, onakav kakav jesi?

🙃 Istraživanje iz 2023. godine pokazalo je da se Hrvati manje boje smrti nego javnog nastupa i ta tiha pošast uništava našu radost življenja, bezbrižnost, slobodu bivanja bez pritiska i lova na neka izmišljena očekivanja.

😊 Ako se bojiš – znam kako ti je! I baš zato što sam sve to prošla, moja ljubav prema podučavanju i educiranju ljudi da se izraze, motivira me da stvaram projekte i radionice koji će donijeti konkretne plodove.

😍 Promjena je moguća i na ovoj ću ti radionici prenijeti sve konkretne korake koje sam poduzimala da stignem od točke zujanja u ušima do točke baš mi je lijepo blablati pred svima.

😎 PS Ova radionica će biti smiješna jer se ozbiljne stvari lakše žvaču s humorom!

👉 Vidimo se u subotu 4.11.2023. od 9.00 do 13.00 u Ulici Jakova Gotovca 14 u Zagrebu.

👉 Cijena radionice je 56 eura. Ne moraš ništa nositi sa sobom. Sve što je potrebno, dobit ćeš na radionici, a u cijenu je uključena i okrjepa u pauzi.

PRIJAVE NA: tina@paresia.hr 

Vidimo se!

Prijavi se na newsletter!

Vidi još