Mali ali veliki (e-knjiga) – Donacija

Mali ali veliki je humanitarna e – knjiga i svojom donacijom pomažete obnoviti potresom razrušenu petrinjsku knjižnicu. U knjizi ćete pronaći divne dječje radove, pjesme, pokoju priču, jednu lijepu slikovnicu o lisici i zecu, vrtićke razgovore o talentima, školska promišljanja, kutak za roditelje i igru koja će biti zabava za cijelu obitelj, razred ili grupu 😊

Više

7,00 0,00

Podijeli

Humanitarna knjiga MALI ALI VELIKI

Knjiga je sastavljena od dječjih crteža, pjesama, priča i promišljanja o talentima i kruna je dvogodišnjeg projekta čiji je cilj bio potaknuti djecu da svoje talente povežu s konkretnim djelovanjem.

Sav prihod za knjigu donira se potresom razrušenoj knjižnici u Petrinji koja će iznos upotrijebiti za obnovu dječjeg odjela.

Ime MALI ALI VELIKI djeci šalje poruku da iako su još uvijek mali, imaju moć stvarati pozitivne promjene u društvu, a njihova najveća snaga leži u razvijanju prirodnih darova koje imaju.

Knjigu će voljeti i roditelji jer je za njih pripremljen poseban kutak u kojem stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati i razvijati dječje talente i interese, a unutra se može pronaći i lijepa igra kroz koju će dijete uočavati svoje darove.

Kako do knjige?

Tiskano izdanje sada možete nabaviti samo preko petrinjske knjižnice kojoj ovim projektom pomažemo. Broj za narudžbe je 044815316 👈.

Kroz naš web shop možete preuzeti e – knjigu i donirati prilog za obnovu dječjeg odjela knjižnice u Petrinji. Podaci za donaciju:

Skenirajte QR kod ispod Vašom mobilnom aplikacijom za jednostavniju uplatu donacije:

Naziv primatelja: Grad Petrinja
IBAN: HR8223900011832800009
Model: HR64
Poziv na broj: 7765-41021-76861071360
Opis plaćanja: MALI ALI VELIKI za Gradsku knjižnicu i čitaonicu Petrinja

Broj stranica

Format

Godina izdanja

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mali ali veliki (e-knjiga) – Donacija”