RADIONICA – ŽIVOT IZ VRIJEDNOSTI

Razbistrit ćeš vlastite želje, prave stvari staviti u fokus svog življenja i naučiti kako će otvorena komunikacija povezati tvoje ciljeve s djelovanjem kojem stremiš.

Više

39,60 (298,37 kn)

Podijeli
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorija:

ŽIVOT IZ VRIJEDNOSTI

(individualna radionica)

Prepoznaješ li istinske vrijednosti koje te pokreću? I živiš li zaista to što te motivira i ulijeva gorivo u tvoj rezervoar ili pješačiš stazama koje te ne zanimaju i putovima na koje slučajno nabasaš krivim odabirima ili prepuštanjem da drugi odlučuju za tebe? Ako trebaš promjenu, iskru koja će sve zapaliti, tekućinu koja će povezati sastojke za koje znaš da su za tebe dobri, ovo je radionica koja će ti pomoći. Razbistrit ćeš vlastite želje, prave stvari staviti u fokus svog življenja i naučiti kako će otvorena komunikacija povezati tvoje ciljeve s djelovanjem kojem stremiš.

Sve moje radionice stvarane su na mom vlastitom životnom iskustvu, testirane su i konkretne, vrlo jednostavne i primjenjive u svakodnevici.

😊 Kad se prijaviš, javit ću ti se za dogovor oko termina. Naša radionica se može održati u mom uredu ili online, kako odlučiš da ti najviše odgovara.

TRAJANJE RADIONICE: 90 min

CIJENA: 39,60 eura / 299 kn

Datum

Po dogovoru

Vrijeme

Po dogovoru

Mjesto

Po dogovoru

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RADIONICA – ŽIVOT IZ VRIJEDNOSTI”