RADIONICA – POTREBE I OSJEĆAJI

Naše potrebe su naša sfera djelovanja i naša odgovornost, a ova radionica će ti pomoći da otkriješ na koji način ćeš osluškivati vlastite potrebe i odgovarati na njihove signale što će tvoj život učiniti plodonosnijim i smislenijim, a tvoje odnose liječiti od žalaca gorčine koji frcaju kada smo nezadovoljni.

Više

39,60 (298,37 kn)

Podijeli
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorija:

POTREBE I OSJEĆAJI

(individualna radionica)

Ne trebamo druge da nam kažu kada smo nezadovoljni. Osjećamo da nešto nije kako treba biti, da se ponašamo kako ne želimo, da ne radimo što želimo i nemamo vremena za odnose koji su nam važni. Sve nas to iscrpljuje i srozava kvalitetu našeg života. Najgore što tada možemo napraviti je krivnju prebaciti na okolnosti ili na druge ljude. Naše potrebe su naša sfera djelovanja i naša odgovornost, a ova radionica će ti pomoći da otkriješ na koji način ćeš osluškivati vlastite potrebe i odgovarati na njihove signale što će tvoj život učiniti plodonosnijim i smislenijim, a tvoje odnose liječiti od žalaca gorčine koji frcaju kada smo nezadovoljni.

Sve moje radionice stvarane su na mom vlastitom životnom iskustvu, testirane su i konkretne, vrlo jednostavne i primjenjive u svakodnevici.

😊 Kad se prijaviš, javit ću ti se za dogovor oko termina. Naša radionica se može održati u mom uredu ili online, kako odlučiš da ti najviše odgovara.

TRAJANJE RADIONICE: 90 min

CIJENA: 299 kn / 39,60 eura

Datum

Po dogovoru

Vrijeme

Po dogovoru

Mjesto

Po dogovoru

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RADIONICA – POTREBE I OSJEĆAJI”