RADIONICA – OGRANIČAVAJUĆA UVJERENJA

Ova će ti radionica posvijestiti odakle pušu nepovoljni vjetrovi i kako možeš preuzeti nadzor nad svojim odlukama, izbaciti ograničavajuća uvjerenja i zadržati ona koja te u životu podupiru.

Više

39,60 (298,37 kn)

Podijeli
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorija:

OGRANIČAVAJUĆA UVJERENJA

(individualna radionica)

Pitaš li se ponekad kakve misli slobodno šeću tvojom glavom? Smiju li one gospodariti našim vremenom, upravljati našim odlukama, petljati se u naše odnose? Sigurno ne smiju, ali to čine na dnevnoj bazi i vrlo često bez našeg znanja i odobrenja. Vode svoj vlastiti život i utječu na naš stalno ponavljajući rečenice koje nas ograničavaju, sputavaju i koče u nastojanjima da gradimo i stvaramo dobar život, a mi toga većinom nismo svjesni. Ova će ti radionica posvijestiti odakle pušu nepovoljni vjetrovi i kako možeš preuzeti nadzor nad svojim odlukama, izbaciti ograničavajuća uvjerenja i zadržati ona koja te u životu podupiru.

Sve moje radionice stvarane su na mom vlastitom životnom iskustvu, testirane su i konkretne, vrlo jednostavne i primjenjive u svakodnevici.

😊 Kad se prijaviš, javit ću ti se za dogovor oko termina. Naša radionica se može održati u mom uredu ili online, kako odlučiš da ti najviše odgovara.

TRAJANJE RADIONICE: 90 min

CIJENA: 299 kn / 39,60 eura

Datum

Po dogovoru

Vrijeme

Po dogovoru

Mjesto

Po dogovoru

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RADIONICA – OGRANIČAVAJUĆA UVJERENJA”