RADIONICA – Individualno savjetovanje

Potrebna ti je radionica koja će biti kreirana samo za tvoje potrebe? Javi mi se i sklopit ću radionicu baš za tebe. Ono što ti nudim su teme rasta i razvoja s alatima koje ćeš lako i učinkovito implementirati u svoju svakodnevicu.

Više

39,60 (298,37 kn)

Podijeli
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorija:

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE

(individualna radionica)

Potrebna ti je radionica koja će biti kreirana samo za tvoje potrebe? Javi mi se i sklopit ću radionicu baš za tebe. Ono što ti nudim su teme rasta i razvoja s alatima koje ćeš lako i učinkovito implementirati u svoju svakodnevicu bilo da ti je pomoć potrebna u izgradnji odnosa, pogledu na sebe ili u ostvarenju profesionalnih ciljeva. Moj rad se bazira na nenasilnoj komunikaciji, transakcijskoj analizi (psihoterapijski pravac usmjeren na komunikaciju s filozofskim postavkama koje svakog čovjeka potiču na postavljanje zdravih temelja i preuzimanje kormila u vlastitom životu), terapijskom pisanju i interaktivnoj razvojnoj biblioterapiji (koji osobi omogućuju susret sa sobom, jasniji pogled na vlastite potrebe i otpuštanje nagomilanih emocija) , osobnom storytellingu (otkrivanje poziva, osobno brendiranje i postavljanje ciljeva kojima pojedinac teži).

😊 Kad se prijaviš, javit ću ti se za dogovor oko termina. Naša radionica se može održati u mom uredu ili online, kako odlučiš da ti najviše odgovara.

TRAJANJE RADIONICE: 90 min

CIJENA: 299 kn / 39,60 eura

Datum

Po dogovoru

Vrijeme

Po dogovoru

Mjesto

Po dogovoru

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RADIONICA – Individualno savjetovanje”