1Pogodi u bit!Temelji
učinkovite
komunikacije

Iskorači u slobodu, odvaži se na rizik i preuzmi odgovornost za svoj život!

Komunikacija ti u tome može pomoći!

Potrebna ti je promjena? Želiš se bolje zauzimati za sebe? Smeta ti nelagoda koju osjećaš prilikom javnog nastupa? Želiš ostvariti ideje o kojima dugo promišljaš, ali nikako da učiniš prvi korak? Želiš se bolje upoznati? Želiš prekinuti iscrpljujuće i neprikladne obrasce ponašanja u odnosima? Tražiš način kako se bolje posložiti i započeti promjene o kojima sanjariš? Ubija te kolotečina i potreban ti je novi izazov? Komunikacija je dobro rješenje! Dođi i uvjeri se! Ova radionica će prodrmati tvoj pogled na komunikaciju!

Što smo stariji, teže se odlučujemo na promjene i rizik. Život nas tjera da se vrtimo u krug ispunjavajući dnevne obaveze zbog kojih osjećamo da ne možemo učiniti mnogo onoga za što smo bili uvjereni da ćemo ostvariti.

Da bismo iskočili iz jurećeg kruga, potreban nam je vjetar u leđa i dodatan poticaj, ali promjena je moguća. Mnoge stvari koje se čine nepremostivima uzrok imaju u načinu na koji komuniciramo, a komunikaciju možemo upregnuti da radi u našu korist.

vještine koje ćeš dobiti na radionici

01
razumijevanje sebe

Naučit ćeš mnogo toga o sebi, saznati zašto komuniciraš baš onako kako komuniciraš,  što zadržati ili promijeniti i kako to postići.

02
autentičnost

Komunicirati na autentičan način, saznati što je tvoje izvorno i autentično u čemu se osjećaš najbolje i daješ rezultate i kako do toga doći.

03
razumijevanje drugih

Što ti drugi poručuju svojom komunikacijom, zašto dolazi do konflikta i kako poboljšati svoje osobne i profesionalne odnose.

04
postaviti se

Preuzeti kontrolu nad situacijom, poznavati svoje granice i spremno ih braniti ne dopuštajući sebi da činiš i komuniciraš onako kako ne želiš.

05
autonomija

Zašto biti autonoman, kako zdrav pojedinac gradi zdravu zajednicu, što donosi autonomija, kakve sposobnosti posjeduješ i kako ih iskoristiti.

06
što želiš

Znati što u trenutku želiš, kako to komunicirati, kako ostati dosljedan i zadovoljan i izbjeći nepotrebne konflikte do kojih dolazi kada situaciju ne proradiš u sebi.

važne informacije
 • TRAJANJE – 8 susreta
 • TRAJANJE SUSRETA – 2 h
 • CIJENA – 1900 kn
 • STUDENTI/NEZAPOSLENI – 1500 kn
 • ZNANJE/ZABAVA – zagarantirani!

Ova će ti radionica pomoći da dobiješ uvid u vlastitu komunikaciju i kočnice koje sprečavaju zadovoljstvo. Pokazat će ti kako pomoću odgovornosti, slobode i rizika doći do autonomije, autentičnosti i samopouzdanja koji su potrebni da bismo komunicirali otvoreno i jasno, pokrenuli promjenu i stigli do ciljeva koje želimo ostvariti.

Prihvati izazov, dođi, rastereti se, nauči hrpu kvalitetnih i upotrebljivih stvari i spremno zakorači u novo!

Ova je radionica sveobuhvatan program osmišljen da te obuči kako da posložiš život i riješiš zagonetke svoje svakodnevice. Dobit ćeš alate koje ćeš moći koristiti na dnevnoj bazi i promatrati kako se stvari oko tebe slažu i mijenjaju, a najveću promjenu doživjet ćeš u sebi jer promjena počinje s tobom!

Interaktivan program, igre, razgovor, primjeri i rad pomoći će ti da pokreneš nove procese u sebi i oko sebe.

* Na sve se radionice možeš prijaviti bez obzira vidiš li da je za njih otvoren službeni termin. Uz dovoljan broj zainteresiranih,  odmah se otvaraju novi termini!

  *Molimo ispunite točno sva polja

  Imaš pitanje ili trebaš još informacija?

   *Molimo ispunite točno sva polja
   Pošalji mail!

   info@paresia.hr

   Slobodno nazovi! Pitaj što te zanima!

   + 385 95 850 7354